• Άκαμπτος πίνακας 1/2» Χ 5-1/8» χαντρών σχημάτων PVC αντίστασης γρατσουνιών
  • Άκαμπτος πίνακας 1/2» Χ 5-1/8» χαντρών σχημάτων PVC αντίστασης γρατσουνιών
Άκαμπτος πίνακας 1/2» Χ 5-1/8» χαντρών σχημάτων PVC αντίστασης γρατσουνιών

Άκαμπτος πίνακας 1/2» Χ 5-1/8» χαντρών σχημάτων PVC αντίστασης γρατσουνιών

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: SHANDONG, ΚΙΝΑ
Μάρκα: BT
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: BTX-BB-Y1

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10tns
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ταινία ή παλέτα PE
Χρόνος παράδοσης: 2-5 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 50tons/day
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Πυκνότητα: 0,57 Μήκος: 12 "/16 "/18 "
Κλ/πόδι: 0,267
Υψηλό φως:

Άκαμπτα σχήματα PVC

,

Σχήματα PVC αντίστασης γρατσουνιών

,

Πίνακας χαντρών σχημάτων PVC

Περιγραφή προϊόντων

Σχήματα PVC, πίνακας χαντρών για τον τοίχο, ανώτατο όριο, λευκό, 1/2» Χ 5-1/8»

 

Οι πίνακες περιποίησης PVC για την επεξεργασία τοίχων και οροφών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αντικαταστήσουν το ξύλο και το χάλυβα στην εργασία μύλων. Είναι ελαφρύ αλλά άκαμπτο, ανθεκτικό, χημικά ανθεκτικό, και προσφορές που η ανώτερη αντίσταση ζουλιγμάτων και γρατσουνιών με μια μεταλλίνη χαμηλός-ερμηνείας τελειώνει. Μπορεί να διαμορφωθεί εύκολα σε οποιαδήποτε μορφή χρησιμοποιώντας τις τεχνικές επεξεργασίας πινάκων ξύλου και αφρού. Είναι μόνη συμφωνία εξάλειψης με τη δοκιμή τυποποιημένο UL 94 β-0, UL 94 5-β, και κατηγορία 1 ή ταξινομεί το Α (ASTM E84).

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

 

Άκαμπτος πίνακας 1/2» Χ 5-1/8» χαντρών σχημάτων PVC αντίστασης γρατσουνιών 0

 

 

Η περιποίηση PVC είναι εύκολο να απασχοληθεί σε παρόμοιο με το ξύλο, αλλά την πολύ λιγότερη συντήρηση από ξύλινη. Η περιποίηση PVC είναι διαθέσιμη με ένα ομαλό τέρμα και στις πλευρές, ή τη σύσταση σε μια πλευρά και ομαλός σε άλλη. Η περιποίηση PVC είναι υψηλής απόδοσης προϊόν περιποίησης, μπορεί να είναι σφραγισμένες άκρες βασισμένες στην απαίτησή σας. Με τον καιρό, ο ρύπος θα συλλέξει στις άκρες αλλά μια σφραγισμένη άκρη επιτρέπει στο ρύπο για να πλυθεί από εύκολα.

 

 

 

Άκαμπτος πίνακας 1/2» Χ 5-1/8» χαντρών σχημάτων PVC αντίστασης γρατσουνιών 1

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΊΣΜΑΤΑ

 

Άκαμπτος πίνακας 1/2» Χ 5-1/8» χαντρών σχημάτων PVC αντίστασης γρατσουνιών 2

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ
    Πλάτος Μήκος

2

½ " “

3

½ "

4

½ " “

5

½ " “

7

¼ " “

9

¼ " “

11

¼ " “

15

¼ " “

8 " 10 " 12 " 16 " 18 " 20 "
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο πίνακας χαντρών είναι η τέλεια επιλογή για cellings και soffit μερών τις εφαρμογές, καθώς επίσης και για wainscot την περιποίηση στα λουτρά, τα δωμάτια πλυντηρίων ή άλλες εσωτερικές περιοχές υψηλής υγρασίας.

 

Άκαμπτος πίνακας 1/2» Χ 5-1/8» χαντρών σχημάτων PVC αντίστασης γρατσουνιών 3

 

Η εγκατάσταση ενός ανώτατου ορίου beadboard μπορεί να παρέχει σε σας μια συμπαθητική επιλογή για το ανώτατο όριο σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Ενώ αυτός ο τύπος υλικού έχει μερικά οφέλη, συνδέεται επίσης με διάφορα μειονεκτήματα. Εδώ είναι μερικά πλεονεκτήματα - και - μειονεκτήματα της χρησιμοποίησης ενός ανώτατου ορίου beadboard.

Πλεονεκτήματα
Κοιτάζει: Η εγκατάσταση beadboard στο ανώτατο όριό σας μπορεί να σας δώσει μια πολύ όμορφη επιφάνεια για το ανώτατο όριο. Είναι διαθέσιμο σε ποικίλα χρώματα και τελειώνει. Ανεξάρτητα από ποιο βλέμμα προσπαθείτε να πάτε για, beadboard μπορεί συνήθως να το παρέχει για σας.
Κόστος: Το Beadboard είναι ένα από τα λιγότερα ακριβά υλικά που θα μπορούσατε να εγκαταστήσετε σε ένα ανώτατο όριο. Μπορείτε συνήθως να το βρείτε για $1 έως $2 ανά τετραγωνικό πόδι σε ένα ναυπηγείο ξυλείας. Επιτρέπει σε σας για να πάρει έναν συμπαθητικό, τελειωμένος κοιτάξτε στο ανώτατο όριο χωρίς έξοδα πολύ.

Μειονεκτήματα
Ζημία νερού: Εάν εγκαθιστάτε το ξύλο beadboard, θα πρέπει να ανησυχήσετε για τη ζημία νερού. Εάν το νερό διαρρέει κάτω από τη στέγη ή τη δεύτερη ιστορία, μπορεί εκτενώς να βλάψει το beadboard.
Εγκατάσταση: Η εγκατάσταση beadboard σε ένα ανώτατο όριο είναι μια δύσκολη διαδικασία. Από τη σύγκριση, που χρωματίζει το ανώτατο όριο θα είναι πολύ ευκολότερο και θα πάρει τον πολύ λιγότερο χρόνο να ολοκληρώσει. Σιγουρευτείτε ότι ξέρετε πώς να εγκαταστήσετε beadboard στο ανώτατο όριο προτού να πάρετε αρχισμένοι.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

 

Παρέχουμε διάφορη συσκευασία για το φύλλο, πίνακας περιποίησης, σχήματα, το κιγκλίδωμα και η περίφραξη για να σιγουρευτούν τα αγαθά είναι τέλεια προστατευμένα και εύκολα για τη φόρτωση & την εκφόρτωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Άκαμπτος πίνακας 1/2» Χ 5-1/8» χαντρών σχημάτων PVC αντίστασης γρατσουνιών θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.